fbpx

Despre ce este Grupul de Lucru pentru Tineret, puteți citi AICI.


7 March 2019 MEETING

AGENDA:

 1. Adoption of the agenda
 2. Information by the Presidency
 3. Information by the Commission
 4. European Youth Forum Report on “The future of work and youth” – Presentation by a European Youth Forum representative and discussion
 5. Draft Council conclusions on Increasing the adaptability of young people to the future of workRevised Presidency text (ROMANIA): discussion
 6. The 2030 Agenda for Sustainable Development and its Youth dimension: contribution from the Youth Working Party to the 2030 Agenda Working Party on the upcoming draft Council conclusionsRevised Presidency paper (ROMANIA): discussion
 7. Implementation of the EU Youth Strategy 2019-2027: the EU Youth DialogueRevised Presidency paper (ROMANIA): discussion 

Any other business

Documente conexe:

Din păcate, deși există lista documentelor conexte (așa cum putem vedea AICI), nu putem cunoaște conținutul acestora, din cauza faptului că acestea nu sunt încărcate pe site și nici pe pagina Ministerului Tineretului și Sportului nu găsim informații cu privire la cele discutate în cadrul acestei întâlniri.

Deși pe site nu regăsim raportul prezentat de European Youth Forum, probabil că este cel pe care îl puteți citi AICI.


Cu toate acestea, rămânem fără răspuns la următoarele întrebări:

 1. Ce conține prezentarea realizată de România cu privire la tema “Tinerii și viitorul muncii“? (întrebarea este fără răspuns încă de la întâlnirea din 10.01.2019)
 2. Care este propunerea pe care România a făcut-o celorlalte state cu privire la “Implementarea Strategiei de Tineret a UE 2019-2027: Dialogul cu tinerii din UE“? (întrebarea este fără răspuns încă de la întâlnirea din 10.01.2019)
 3. Ce conține prezentarea realizată de România cu privire la tema “Dimensiunea de tineret a Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă“? (întrebarea este fără răspuns încă de la întâlnirea din 10.01.2019)
 4. Ce conține informarea realizată de România cu privire la Contribuția Grupului de Lucru pentru Tineret la Grupul de Lucru pentru Agenda 2030, referitoare la viitoarele propuneri de concluzii ale Consiliului și la Forumul Politic la Nivel Înalt din 2019“? (întrebarea este fără răspuns încă de la întâlnirea din 13.02.2019)
 5. Ce conține textul revizuit al României cu privire la tema “Concluziile Consiliului referitoare la creșterea adaptabilității tinerilor la viitorul muncii“? (întrebarea este fără răspuns încă de la întâlnirea din 27.02.2019)