fbpx

Consiliul de Conducere

Mihai-Adrian VILCEA este președinte al Consiliului de Conducere al FITT din 1.01.2017, după ce a fost vicepreședinte timp de 4 ani (mandatul său fiind axat pe dezvoltarea de programe și proiecte pentru tineri). Mihai conduce, de asemenea, și Organizația pentru Educația Nouă (OpEN), din anul 2010, membră a FITT. Timp de 5 ani a fost membru în Senatul Universității de Vest din Timișoara, ca reprezentant al studenților și, mai apoi, al studenților doctoranzi. Timp de 3 ani a fost reprezentant al studenților în Comisia de Asigurare a Calității în Universitatea Politehnică din Timișoara și în Universitatea de Vest din Timișoara (responsabilitatea sa fiind contribuția la elaborarea de politici interne în domeniul asigurării calității).

În perioada august 2008 – septembrie 2009, Mihai a fost vicepreședinte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), iar în perioada mai 2007 – septembrie 2008, a fost președinte al Ligii Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare din Timișoara (Liga AC).

Mihai este master în Managementul de proces și sistem în organizații educaționale, inginer licențiat al Facultății de Automatică și Calculatoare și pedagog licențiat al Facultății de Sociologie și Psihologie – domeniul Științe ale Educației. De asemenea, deține acreditări de și experiență ca: formator (din anul 2008), evaluator ARACIS (din anul 2008) și manager de proiect (din anul 2015). În 2018, a făcut parte din grupul restrâns al experților invitați la Ședința consultativă (15-16.05.2018) privind Strategia Sectorului de Tineret a Consiliului Europei 2020-2030.

Mihai s-a născut în data de 17 septembrie 1987.

 

 

 
Bogdan-Pentru CRIȘAN este vicepreședinte al Consiliului de Conducere al FITT din mai 2017. Bogdan a obținut această funcție după ce, timp de 2 ani a fost președinte al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), iar înainte, timp de un an a fost vicepreședinte al OSUT. Activitatea sa în această organizație a început în octombrie 2012 cand a devenit membru, iar în septembrie 2013 și-a asumat responsabilitatea departamentului Resurse Umane.

Timp de 4 ani, Bogdan a fost reprezentantul studenților în Consiliul Facultății de Matematică și Informatică și în Senatul Universității de Vest din Timișoara.

Activitatea sa de reprezentare a debutat ca președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Tehnologic din Săvârșin și ca director al departamentului Concursuri Școlare și Extrașcolare al Consiliului Județean al Elevilor din Arad.

Bogdan a absolvit Masterul de Politici publice și advocacy din cadrul Universității de Vest din Timișoara și este licențiat în matematică al aceleiași universități.

Bogdan deține acreditări și experiență de: competențe antreprenoriale (din anul 2012), evaluator ARACIS (din anul 2015) și manager de proiect (din anul 2018). De asemenea, Bogdan a fost coordonatorul general al Festivalului StudentFest 2017: VIZIUNE, precum și coordonatorul a două ediții ale Festivalului CheckART (2017 și 2018). Iar proiectul pe care care l-a creat și îl coordonează în continuare este În Spatele Casei.

Bogdan s-a născut în data de 2 martie 1993.

 
 

Cezara-Georgiana MĂLĂNCUȘ este secretar al Consiliului de Conducere al FITT din 01.01.2019 și membru al Ligii Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare.

În anul 2018, Cezara a devenit vicepreședinte pentru proiecte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), după ce a fost membru în Comisia de proiecte a acestei federații. Activitatea sa de reprezentare a început în anul 2015 când a devenit, mai întâi membru activ, apoi vicepreședinte și coordonator al Departamentului de strângere de fonduri al Asociației Studenților la Comunicare și Relații Publice PRIME Iași. Toată activitatea sa este datorată experienței ca membru al Asociației Culturale Moldavia, în care a activat timp de doi ani, începând cu 2013.

Cezara este manager de proiect acreditat și licențiată în comunicare și relații publice. În prezent, urmează cursurile de master în Marketing Strategic și Marketing Digital în cadrul Universității de Vest din Timișoara, ca urmare a experienței sale profesionale ca asistent Relații publice și Marketing din sectorul privat.

Cezara s-a născut în data de 21 aprilie 1996.

 

 

 

 
Nelea ANGHELEANU este membru în Consiliul e conducere FITT din 1.01.2021 (ca reprezentant al minorităților).

Neli s-a remarcat în cadrul Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), fiind actualul coordonator Fundraising în Biroul de Conducere Extins OSUT. De asemenea, în activitatea sa ea alocă timp și domeniului de Relații Publice (PR), fiind membră în Comisia PR din cadrul Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Anterior acestei activități, în perioada 2019 – 2020 Neli a luat parte în organizarea a două proiecte tradiționale OSUT: Abecedarul Carierei (coordonând o secțiune) și ITFest Timișoara (fiind responsabil PR).

În anul 2019, Neli a absolvit Liceul Teoretic Republican Aristotel, instituție de prestigiu în Republica Moldova, alegând să urmeze un program de Relații Internaționale și Studii Europene în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Mișcarea studențească, activitatea de reprezentare și voluntariatul – sunt constelațiile sub care simte că s-a născut și în care se regăsește în totalitate. Empatia, altruismul și ajutorul sunt cuvintele care speră că amintesc numele ei.

Neli s-a născut la data de 9 noiembrie 2000.

 

 
Roxana ALEXANDRU este membru al Consiliului de Conducere al FITT din 1.01.2021 (ocupând o poziție rezervată femeilor)

Roxana a început ca și formator în cadrul Asociației FOA Fusion of Arts în 2017, unde preda 2 cursuri: engleză și scriere creativă, iar din 2018 a devenit vicepreședinte al acesteia.

Roxana este responsabilă de managementul activitatilor proiectelor cultural-educationale locale și internationale. Pe lângă acestea, se ocupa de coordonarea și supravegherea activităților desfășurate împreună cu președintele ONG-lui.

Încă din perioada liceului s-a ocupat de partea de voluntariat fiind implicată în proiecte susținute de:

– Asociația pentru Copii și Părinți din Timișoara, ce implicau programe de prevenire a abuzului, neglijării şi abandonului copilului, campanii de informare a elevilor, cadrelor didactice si parintilor in vederea prevenirii abuzului;

– Casa Flora, Lugoj- activități de consiliere si sprijin pentru părinți și copii;

– Centrului Educational Sfântul Nicolae, ca și animator socio-educativ.

Roxana este absolventa a Facultății de Drept, fiind  licențiată în Științe administrative. Acreditari detinute: animator socio-educativ(2011), inspector resurse umane(2015) formator (2015), lucrator in arte combinate(2020).

Roxana s-a năcut la data de  02.12.1986

 

 

 

 
Alexandru Constantin ILIESCU este membru al Consiliului de Conducere al FITT din 29.07.2020 (ocupând o poziție rezervată barbaților).

 

Alexandru și-a început aventura în această direcție încă din primul an de facultate, când a devenit membru al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, acolo unde a ocupat diverse funcții precum coordonator tineret (1 an) și președinte (doi ani). Căpătând experiență, acesta și-a dat seama cât de important este ca tinerii să fie reprezentați, astfel că a început să își dedice o parte din timp acestei cauze, fiind de 3 ani student reprezentant în diverse foruri din universitate (consiliul facultății, consiliul de administrație, senatul UPT). Acesta este și student evaluator ARACIS din anul 2018, iar începând din anul 2020 el făce parte din ESU QA Pool.

Alexandru este în continuarea student la Facultatea de Automatică și Calculatoare, urmând un master în Machine Learning. Acesta este inginer în domeniul Calculatoare.

Alexandru s-a născut în data de 26 iunie 1997.

 

 

 

 

 

 
 

Alexandru LUCA este membru al Consiliul de Conducere al FITT din 1.01.2021 (ocupând o poziție rezervată bărbaților).

Activitatea s-a de reprezentare a debutat în Liga Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare (Liga AC) din Universitatea Politehnică Timișoara.

Începând cu anul 2017, Alexandru a fost, pe rând, coordonator al proiectului ISWinTvicepreședinte și președinte al organizației. În tot acest timp, Alexandru a participat la diverse cursuri de formare și dezvoltare profesională, precum: managementul voluntarilor, scriere de proiecte de finanțare, lobby & advocacy, comunicare pentru organizațiile neguvernamentale.

Din noiembrie 2020 Alexandru este lucrător de tineret acreditat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Alexandru s-a născut în data de 11 mai 1999.

 

 

 

 

 

 

 
 

Florin-Stelian VILCEA este membru al Consiliului de Conducere al FITT din 1.01.2013 (din 1.01.2019 ocupând o poziție rezervată bărbaților). Experiența lui Florin în organizații de tineret și studențești este completată de coordonarea Ligii Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare (Liga AC) din poziția de președinte (timp de doi ani) și de poziția de vicepreședinte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) – responsabil de dezvoltarea organizațională.

Legătura lui Florin cu FITT este dublată de coordonarea INCUBOXX, din poziția de director (din mai 2015), iar competențele dobândite în cadrul acestui incubator tehnologic de afaceri, i-au fost utile în co-fondarea incubatorului de afaceri în industrii creative – IncubART.

Florin este inginer absolvent și master (Information Technology) al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara. De asemenea, Florin este evaluator ARACIS din anul 2013 și deține certificate de lucrător de tineret (2015), manager de proiect (2015), competențe antreprenoriale (2015) și de formator (2016)

Florin s-a născut în anul 1990.