fbpx

Consiliul de Conducere

Bogdan-Pentru CRIȘAN este președinte al Consiliului de Conducere al FITT din decembrie 2022. Până să devină președinte, a ocupat funcția de vicepreședinte din mai 2017. Bogdan a obținut această funcție după ce, timp de 2 ani a fost președinte al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), iar înainte, timp de un an a fost vicepreședinte al OSUT. Activitatea sa în această organizație a început în octombrie 2012 cand a devenit membru, iar în septembrie 2013 și-a asumat responsabilitatea departamentului Resurse Umane. 

Timp de 4 ani, Bogdan a fost reprezentantul studenților în Consiliul Facultății de Matematică și Informatică și în Senatul Universității de Vest din Timișoara. 

Activitatea sa de reprezentare a debutat ca președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Tehnologic din Săvârșin și ca director al departamentului Concursuri Școlare și Extrașcolare al Consiliului Județean al Elevilor din Arad. 

Bogdan a absolvit Masterul de Politici publice și advocacy din cadrul Universității de Vest din Timișoara și este licențiat în matematică al aceleiași universități. 

Bogdan deține acreditări și experiență de: competențe antreprenoriale (din anul 2012), evaluator ARACIS (din anul 2015) și manager de proiect (din anul 2018). De asemenea, Bogdan a fost coordonatorul general al Festivalului StudentFest 2017: VIZIUNE, precum și coordonatorul a două ediții ale Festivalului CheckART (2017 și 2018). Iar proiectul pe care care l-a creat și îl coordonează în continuare este În Spatele Casei. 

Bogdan s-a născut în data de 2 martie 1993.