fbpx

Consiliul de Conducere

Bogdan-Pentru CRIȘAN este președinte al Consiliului de Conducere al FITT din decembrie 2022. Până să devină președinte, a ocupat funcția de vicepreședinte din mai 2017. Bogdan a obținut această funcție după ce, timp de 2 ani a fost președinte al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), iar înainte, timp de un an a fost vicepreședinte al OSUT. Activitatea sa în această organizație a început în octombrie 2012 cand a devenit membru, iar în septembrie 2013 și-a asumat responsabilitatea departamentului Resurse Umane.

Timp de 4 ani, Bogdan a fost reprezentantul studenților în Consiliul Facultății de Matematică și Informatică și în Senatul Universității de Vest din Timișoara.

Activitatea sa de reprezentare a debutat ca președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Tehnologic din Săvârșin și ca director al departamentului Concursuri Școlare și Extrașcolare al Consiliului Județean al Elevilor din Arad.

Bogdan a absolvit Masterul de Politici publice și advocacy din cadrul Universității de Vest din Timișoara și este licențiat în matematică al aceleiași universități.

Bogdan deține acreditări și experiență de: competențe antreprenoriale (din anul 2012), evaluator ARACIS (din anul 2015) și manager de proiect (din anul 2018). De asemenea, Bogdan a fost coordonatorul general al Festivalului StudentFest 2017: VIZIUNE, precum și coordonatorul a două ediții ale Festivalului CheckART (2017 și 2018). Iar proiectul pe care care l-a creat și îl coordonează în continuare este În Spatele Casei.

Bogdan s-a născut în data de 2 martie 1993.
Flavia este Secretar General FITT din luna decembrie 2022. Povestea ei la FITT a început însă în iulie 2022, când a fost teamleader în cadrul proiectului Youth Centers Up II, apoi lucrător de tineret începând cu luna septembrie. 

Pasiunea de a lucra cu și pentru oameni a început încă din liceu când a apărut și interesul ei pentru psihologie, teatru și poezie. În perioada liceului, ea a fost membră a trupei de teatru Benevol din cadrul Teatrului Tineretului Piatra Neamț pentru doi ani și membră a Centrului de Excelență de Psihologie timp de trei ani, în această perioadă a participând și la Olimpiada de Psihologie. 

Printre premiile pe care le-a obținut se numără locul II la Olimpiada de Psihologie și Premiul I la un Concurs Național de Poezie pentru liceeni. 

Flavia a studiat la Universitatea de Vest din Timișoara Psihologia din Octombrie 2019 pană în iulie 2022, timp în care a fost voluntară în cadrul Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), unde și-a dezvoltat abilitățile de comunicare, lucru în echipă, dar și dorința de a-i ajuta pe cei din jur și comunitatea din care face parte. Printre activitățile reprezentative se numără coordonarea Facultății de Muzică și Teatru în cadrul West Summer University (2020), coordonarea Săptămânii de Inițiere (2020) și ocuparea funcției de student reprezentant în Consiliul Facultății de Sociologie și Psihologie (2019 – 2021).

Flavia s-a născut în data de 08 aprilie 2001.