fbpx
Activezi în cadrul unei organizații care implementează activități în domenii diverse, dedicate tinerilor și ești în căutarea unui spațiu care să le găzduiască? 
FITT pune la dispoziție spații gratuite – centre de tineret – în 5 cartiere din Timișoara (Aradului, Dâmbovița, Lipovei, Martirilor și Șagului), organizațiilor care doresc să ducă activități și evenimente mai aproape de tineri. 🎈
 
Vara trecută, FITT a implementat proiectul Youth Centres UP, în cadrul căruia peste 100 de voluntari internaționali și naționali, împreună cu membrii comunității locale, au transformat cinci puncte termice neutilizate din cartiere, în centre de tineret, spații sigure pentru dezvoltarea tinerilor (mai multe detalii aici). De atunci și până acum, evenimente culturale (piese de teatru, concerte, ateliere de dans), evenimente educaționale (sesiuni informative, dezbateri, atelier de printare 3D și reparații) și de petrecere a timpului liber (ateliere de ceramică, de pictură și de jonglat) au fost găzduite de noile spații ale tinerilor.
 
În prezent, FITT implementează proiectul Set the tempo, în cadrul căruia găzduiește 8 tineri, voluntari internaționali, care au rolul de a dezvolta activități și evenimente culturale, artistice, educaționale și de petrecere a timpului liber pentru tinerii din cartierele timișorene.
 
Astfel, dacă dorești, alături de organizația ta, să duci și tu #magia în cartierele timișorene, te invităm să completezi acest formular până la sfârșitul zilei de 31 iulie, ca un prim pas al cooperării cu FITT.
Pentru mai multe detalii, ne poți trimite un email la adresa office@fitt.ro.