fbpx

FITTu’ generator de schimbare!

 

Cum?

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) își extinde echipa și caută tineri cu chef de schimbare și energie pentru a face bine! Te vrem alături de noi, să creăm împreună acțiuni, oportunități și contexte faine, numai bune pentru dezvoltarea tinerilor din oraș.

După crearea de noi spații pentru tineri în oraș – prin amenajarea celor 5 centre de tineret din cartierele timișorene (detalii aici) – a apărut natural nevoia extinderii echipei de tineri care creează și duc mai departe #magiaFITT în aceste spații, așa că hai alături de noi!Ce?

Am creat 7 categorii de joburi pentru 21 de tineri, pe o perioadă de un an. Posturile sunt create în cadrul proiectului FITT-up, proiect finanțat de Corpul European de Solidaritate, proiect ce își propune să crească angajabilitatea tinerilor și să creeze noi oportunități pentru tinerii timișoreni. Totodată, prin prisma acestui proiect creștem capacitatea organizației, pregătindu-ne pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii!

Ce poți face tu în echipă? Ce ți se potrivește!

 

Hai aici pentru descrierile posturilor:           

                         Marketing și PR                                    Resurse Umane

 

              Artistic                         Financiar                        Media                                

 

                  Producție și logistică                         Lucrător de tineret       Cine?

Cum unul din principalele obiective ale proiectului de angajare, FITT-up, este oferirea unei experiențe de muncă pentru tinerii ce întâmpină dificultăți în intrarea pe piața muncii, suntem în căutarea unor tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, din Timișoara, din orice alt colț al țării (dispuși să își schimbe domiciliul) și din Europa, care întâmpină obstacole economice, sociale, educaționale, culturale sau de alt fel. Aici găsești o exemplificare a acestor obstacole, iar dacă nu ești sigur/ă de apartenența la vreuna din categorii, nu ezita să ne contactezi pentru a verifica (la sfârșitul articolului găsești datele noastre de contact).Unde?

Activitatea principală se va desfășura la Casa Tineretului și în cele 5 centre de tineret. Jobul poate fi part time (2-4 ore) pentru cei care încă studiază sau full time (8 ore) pentru cei care au finalizat studiile (cu sau fără BAC/licență/disertație susținute) și au maximum 24 de ani, 5 zile pe săptămână.Când?

Așteptăm aplicația ta până la 30 septembrie, iar selecția se va desfășura pe parcurs, astfel că așteaptă-te la vești de la noi chiar și înainte de această dată. Selecția va presupune și un interviu de cunoaștere.Mai mult decât atât…

Ne dorim ca experiența de un an alături de noi să fie una cu noi competențe transversale dezvoltate, pe lângă cele de bază, pornind de la activitatea desfășurată, compuse din:

  • Cunoștințe și abilități de lucru în echipă, digitale, interculturale și de comunicare.
  • Comportamente – principala componentă comportamentală este aceea de angajat, astfel că vei avea șansa să îți dezvolți simțul responsabilității și să îți cunoști drepturile și obligațiile ca angajat.
  • Atitudini – întreaga filosofie de lucru în cadrul FITT se centrează în jurul valorilor promovate ce Consiliul Europei, FITT reprezentând un centru de tineret certificat de către Consiliul Europei, iar focusul activității tale va fi pe solidaritate, în strânsă legătură cu comunitatea timișoreană. 

Important de știut este, de asemenea, că vei avea un mentor/coordonator/supervizor/spune-i cum vrei tu, care te va ajuta în procesul de integrare și te va sprijini pe tot parcursul activității tale.

În ceea ce privește nivelul de salarizare, pentru un program de 8h/zi, salariul va fi 1.346 lei net/lună (bani în mână), iar pentru programul de 4h/zi, acesta va fi de 673 lei net/lună (bani în mână).  La salariul lunar, indiferent de programul de lucru – full sau part time – se adaugă un cuantum de 3 euro/zi, reprezentând bani de buzunar, pe durata primelor 6 luni. Ce zici?

Dacă noi te-am convins, e rândul tău, așa că te lăsăm să ne convingi de motivația și dorința de a te alătura echipei FITT, completând formularul de mai jos:

APLICĂ AICI

 

Dacă ai nevoie de clarificări sau suport în trimiterea aplicației, suntem la un mail sau la un telefon distanță, aici: programe@fitt.ro, 0769 359 680.