fbpx

La Lugoj am început în luna martie proiectul Connect towns to you: Lugoj Inspire. Voluntarii care s-au alăturat echipei Centrului de Tineret Lugoj ne-au făcut o vizită în Casa Tineretului din Timișoara pentru a se familiariza cu modul de funcționare a unui centru de tineret recunoscut de Consiliul Europei.

Echipa FITT le-a prezentat spațiile Casei Tineretului și le-a povestit despre facilitarea de activități non-formale și despre programele de voluntariat pe care le derulăm în Timișoara. Voluntarii din Lugoj i-au cunoscut pe voluntarii internaționali ai FITT, cu care vor avea ocazia să colaboreze pe parcursul stagiului lor de voluntariat.

Noii voluntari din Lugoj au început deja să organizeze activități gratuite pentru tinerii din oraș. Până acum, aceștia s-au bucurat de ateliere de teatru și pictură.

Dacă vrei să faci ceva diferit, cu impact pentru comunitatea locală prin Lugoj Inspire, poți și tu să te alături echipei de voluntari ai Centrului de Tineret (mai avem 3 locuri disponibile). Află mai multe despre proiect AICI.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Citizens, Equality, Rights and Values (CERV).