fbpx

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) celebrează anul acesta Ziua internațională a voluntarilor (5 decembrie) cu un program de activități care aduc laolaltă, în Casa Tineretului, voluntari, doritori de a face voluntariat, organizații care implică voluntari în activitatea lor și toate persoanele interesate.

Voluntariatul generează impact, iar prin acest eveniment echipa FITT își dorește să încurajeze voluntariatul și să le ofere spațiu organizațiilor în a-și prezenta activitatea și proiectele. Iar pentru că evenimentul aduce împreună tineri și reprezentanți ai organizațiilor, gazdele își doresc să faciliteze conectarea voluntarilor (și a celor interesați) cu organizațiile, dar și conectarea organizațiilor între ele.

Programul propus pentru această zi cuprinde:

 15:00 – 16:00 – Oportunități de voluntariat internațional (activitate în limba engleză)

16:00 – 17:00 – Atelier de fotografie (atelier în limba engleză)

17:00 – 18:00 – Atelier de sustenabilitate practică (participanții au nevoie să aducă un tricou căruia să-i dea culoare și o nouă viață)

19:30 – 21:00 – Târgul de prezentare a organizațiilor prietenoase cu voluntarii

21:00 – …  – Party și boardgames

 

Cele trei ateliere sunt organizate de super-voluntarii locali și internaționali ai FITT.

Evenimentul este cu acces gratuit și este deschis publicului larg.

Înscrierea voluntarilor, dornicilor de voluntariat și a organizațiilor se poate face prin intermediul următorului formular: https://forms.office.com/r/danipyPeVA