fbpx

Dezbatere deschisă cu tinerii și cu reprezentanții aleși în cadrul clubului politic „Let`s get political!”

Cu prilejul Săptămânii Europene a Tineretului, în data de 18 aprilie 2024, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, prin Centrul de informare Europe Direct Timișoara, va organiza la Casa Tineretului, în cadrul întâlnirii clubului politic „Let`s get political!”, o dezbatere deschisă cu tinerii, cu scopul de a promova dialogul direct și interacțiunea cu membrii Consiliului Județean și cu membrii Consiliului Local.  

Această inițiativă face parte din seria de activități dedicate Săptămânii Europene a Tineretului, un moment-cheie pentru încurajarea participării active a tinerilor la viața civică și politică. 

Este important de menționat că toți membrii Consiliului Județean și ai Consiliului Local vor primi invitații oficiale să se alăture acestei dezbateri, iar prin prezența lor, reprezentanții aleși vor avea oportunitatea de a asculta preocupările, sugestiile și întrebările tinerilor, contribuind astfel la modelarea unui viitor în care interesele tinerilor sunt recunoscute și valorizate în procesele decizionale locale. 

Vă așteptăm la Centrul de informare pentru tineri din Casa Tineretului, în data de 18 aprilie 2024, de la ora 18:00. Întâlnirea va dura aproximativ 2 ore.