fbpx

Se caută voluntari curioși și îndrăzneți, pentru un program de 12 luni de voluntariat, implementat de organizația Tratwa, în cadrul European Solidarity Corps, în Wrocław, Polonia.


Proiectul va începe în mai 2019 și va dura 12 luni. Sunt invitați în cadrul acestuia, 12 organizații și 12 voluntari din 5 țări din UE (din Spania, Franța, România, Portugalia, Italia).
În cadrul proiectului, voluntarii vor avea oportunitatea de a organiza și susține workshopuri culturale și culinare pentru tinerii în situații de risc de excludere socială și pentru persoanele în vârstă care și-au găsit locul în organizație.
De asemenea, voluntarii se vor bucura de călătorii cu microbuzul vesel al organizației, un Volkswagen T3, în orașele mici de lângă Wroclaw, unde vor organiza workshopuri pe teme culturale, de limbă sau animații pentru copiii din grădinițe și școli. În cadrul workshopurilor, se vor aborda și subiecte precum drepturile omului și discriminare.
Pe lângă școli, se vor vizita diferite festivale, picnicuri de familie și evenimente.

Singura condiție de participare este ca vârsta aplicanților să fie cuprinsă între 18 și 30 de ani. Aplicația constă într-un CV și o scrisoare de intenție, ce pot fi trimise la adresa esc@fitt.ro până la data de 15.05.2019.

Mai multe detalii despre proiect se pot citi în infopack.