fbpx
În Anul European al Competențelor, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) împreună cu Fundația Națională pentru Tineret (FNT) vă invită la Casa Tineretului din Timișoara, în data de 04 aprilie 2023, începând cu ora 10:00, la Conferința Finală a proiectului „Tinerii și Fundațiile Județene pentru Tineret trebuie să fie mai mult decât simple cuvinte într-o lege”.
 
Conferința are tema principală: Dialogul cu Tinerii – principalul mecanism de dezvoltare al lucrului cu tinerii la nivel local. Conferința se va desfășura între orele 10:00-17:00 și va include inclusiv masa de prânz și pauzele de cafea. Pentru participare vă rugăm să completați formularul de înscriere: https://forms.office.com/e/Sg4NB1jfj2
 
Proiectul are ca scop stimularea participării tinerilor în dezvoltarea comunității, aplicarea Legii Tinerilor și a principiilor Cartei Europene a lucrului cu tinerii la nivel local, precum și reactivarea rolului unic al fundațiilor județene pentru tineret. Totodată, proiectul declanşează procese de dialog între tineri şi autorităţi, chiar mai mult, crează strategii pe termen mediu cu privire la dezvoltarea acestui mecanism la nivel local.
 
 
 
Proiectul „Tinerii și Fundațiile Județene pentru Tineret trebuie să fie mai mult decât simple cuvinte într-o lege” este derulat de către Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în parteneriat cu Fundația Națională pentru Tineret, finanțat în cadrul programului Erasmus+.