fbpx

Testimonial Proiect Internațional: Schimb de Tineri (Erasmus+)
21 August – 29 August 2016@ Oviedo, Spania
Denumire proiect:  “PerFreeArt – Perform your form”

cover-testimonial

 

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) a fost reprezentată de șase tineri la un schimb de tineri internațional “PerFreeArt – Perform your form”, cu participanți din 3 țări diferite (Italia, Romania, Spania), în perioada 21 August – 29 August 2016 în Oviedo, Spania.

 

Pacioaga Alex-Ionut a fost unul dintre tinerii care au participat la acest schimb international de tineri:

 

“Salutare!

Ma numesc Pacioaga Alex-Ionut, unul dintre norocosii care au avut parte sa participe la acest proiect in Spania, Oviedo.

In primul rand, a fost prima mea data cand am fost in Spania, de asemenea la o asa departare de casa, si am ramas placut surprins de peisaje in general si mai ales de oameni.

In al doilea rand, acest proiect a fost menit sa ne ajute sa intelegem mai bine cum ne influenteaza arta si nu numai, ne ajuta sa ne integram in societate si sa cream astfel, grupuri de oameni cu aceleasi preocupari, cu interese comune.

Ajunsi acolo, am fost primiti calduros de echipa spaniola iar din ziua urmatoare am inceput activitatile noastre de cunoastere a persoanelor, de dans, teatru, etc.
In concluzie, acest proiect ne-a facut sa intelegem mai in perspectiva ce inseamna arta, de ce tipuri poate fi, dar pe langa aceasta ne-am distrat impreuna si ne-a facut sa ne simtit ca o familie. “

 

Dacă vrei și tu să participi la un astfel de proiect, în care toate costurile sunt asigurate, urmărește-ne pagina de facebook unde vom continua să lansăm apeluri deschise și în lunile ce vor veni:

https://www.facebook.com/fitt.timisoara/