fbpx
 
Dacă locuiești în Timișoara, ai între 16-25 de ani și înclinație către artă, hai la TABĂRA DE ARTĂ, în perioada 1-7 iulie 2023, la Casa Tineretului (Strada Arieș nr. 19).
 
„Tabăra de artă” este un proiect cultural-artistic cu scopul de a dezvolta abilitățile artistice și a crea noi conexiuni între tinerii comunității timișorene. Acest proiect a apărut ca răspuns la o nevoie reală manifestată în Timișoara. În urma colectării de nevoi în cadrul unor consultări derulate de FITT, ne-am propus crearea unui mediu propice prin care tinerii vor avea ocazia, pe parcursul a 7 zile, să se cunoască și să dezvolte noi creații de artă cu ajutorul echipei de artiști ai FITT. Ne dorim crearea unui context educațional și artistic pentru un grup de minimum 30 de tineri. Pentru a asigura o coeziune a grupului de participanți vom organiza activități de cunoaștere și închegare a echipei în prima zi a taberei. 
 
 
  • Atelierele dintre care poți alege: ceramică, pictură murală, grafică digitală, serigrafie, improvizație muzicală, improvizație teatrală.
Fiecare aplicant va putea alege 3 opțiuni pentru participarea la ateliere. Participanții vor fi distribuiți în funcție de numărul de locuri și de data aplicării (primul venit, primul servit).
 
Toate materialele necesare vor fi asigurate de FITT. Pe parcursul atelierelor vom asigura și gustări.
 
Fiecare atelier va avea câte o temă diferită, aleasă de artist. Programul se va realiza în funcție de disponibilitatea artiștilor și va fi transmis prin e-mail către aplicanții selectați. Cursurile se vor desfășura zilnic.
 
 
 
 
Proiectul este finanțat prin Corpul European de Solidaritate. Participarea la ateliere este gratuită.