fbpx

În 13 iulie, Casa Tineretului a găzduit a treia și ultima prezentare a expoziției multimedia a proiectului internațional „Stories behind cities”.

Evenimentul a început la ora 19:00 cu o plimbare prin Timişoara, un tur ghidat început în Piața Unirii, prin care participanţii au descoperit un nou oraș țesut din narațiune, din combinarea poveștilor celor trei orașe partenere (Novi Sad, Rijeka și Timișoara): Orașul ascuns.

Orașul ascuns este o performanță audio captivantă. Publicul a urmat un traseu prin zone ale orașului în timp ce ascultau naratorul, care spunea povești conectate cu locurile prin care au trecut. Cei interesaţi aveau ocazia să descopere Timișoara într-o lumină diferită, dintr-un unghi diferit de cel obișnuit. Turul s-a încheiat pe acoperișul Casei Tineretului cu o privelişte superbă de apus asupra Timişoarei.
Apoi, participanții au vizitat expoziția rezultată din proiect și găzduită în galeria de artă. Seara s-a încheiat cu un concert Lia Burg & Lepsa Brena, În spatele casei.
casa tineretului acoperis