fbpx

Fundația Sempre a Frente caută 5 tineri interesați de un stagiu de voluntariat de un an, în cadrul Corpului European de Solidaritate, în Lublin, Polonia.

Voluntarii vor fi distribuiți astfel: 3 dintre aceștia vor realiza activități în cadrul unei școli gimnaziale (detalii aici) și în cadrul unui liceu (detalii aici), unul dintre aceștia în cadrul unei instituții culturale – teatru (detalii aici), iar un altul în cadrul Fundației Sempre a Frente (detalii aici).

Stagiul se va desfășura în perioada mai 2019-mai 2020 și oferă oportunitatea de dezvoltare a competențelor prin învățarea de limbi noi, prin lucrul într-o echipă internațională și cooperarea cu alți voluntari, precum și dezvoltarea individuală în crearea de workshopuri, organizare de evenimente locale și alte activități pentru comunitatea locală.

Nu-ți face griji cu privire la cheltuieli! Prin program beneficiezi de bani de mâncare, bani de buzunar, cazare și asigurare pe toată durata acestuia și, de asemenea, cheltuielile de transport către și din Polonia îți sunt decontate.

Nu mai sta pe gânduri! Dacă ai între 18 și 30 de ani, cunoști limba engleză, te interesează să descoperi și să înțelegi procesul educațional, să lucrezi cu oamenii și vrei să experimentezi o astfel de provocare, bucurându-te de o valoroasă experiență, aplică acum, trimițând CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa monika.mieleszko@sempre.org.pl până la data de 21.05.2019.