fbpx

Îți place ce facem și vrei să ne susții? Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit pentru funcționarea centrelor de tineret din Timișoara!

Anual, cetățenii pot susține cauzele în care cred, astfel că, dacă vrei să contribui la dezvoltarea generației de mâine, cea a tinerilor, te sprijinim în completarea și depunerea formularului 230.

Formularul 230 este documentul prin care se solicită redirecționarea unui procent de până la 3,5% către organizații non-profit sau unități de cult. Dacă decizi redirecționarea procentului către FITT, suma colectată va fi folosită pentru buna funcționare a centrelor de tineret din cartierele timișorene, prin investirea lor în dezvoltarea de activități educaționale, artistice, culturale și de petrecere a timpului liber pentru tineri.

Activitatea centrelor de tineret se poate urmări aici:

În plus, poți accesa raportul pe un an de la inaugurarea centrelor de tineret aici.


Astfel, susține-ne urmărind acești 3 pași:

  1. Parcurge detaliile despre Formularul 230 și instrucțiunile de completare de aici;
  2. Completează și semnează formularul 230;
  3. Dă-ne un semn când e gata formularul, pentru a ne da întâlnire la unul din centrele de tineret sau la Casa Tineretului. Noi vom prelua formularul semnat pentru a-l depune, sau, dacă ți-e la îndemână, îl poți depune chiar tu direct la ANAF. 

P.S. Ne găsești pe pagina de Facebook – FITT Timișoara, la adresa de mail programe@fitt.ro sau la numărul de telefon 0769 359 680.


Termenul de depunere a formularului este 25 mai 2021, astfel că ar fi de ajutor să ajungă la noi până la 20 mai, cel târziu. Mulțumim că susții activitatea de tineret timișoreană!