fbpx

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), cel mai vechi ONG de tineret din Vestul țării și devenit recent Centru Europe Direct, este într-o continuă dezvoltare. Pentru a susține această dezvoltare, avem nevoie de o echipă extinsă de oameni implicați și dornici de mai bine pentru tinerii din Timiș, din țară și chiar din Europa.


Așadar, ne mărim echipa și suntem în căutarea a șase persoane, pentru trei categorii de posturi, fișele postului regăsindu-se mai jos: 

Marketing pe programe și proiecte europene

Politici publice

Asistent manager


Activitatea principală se va desfășura la Casa Tineretului din Timișoara, iar programul de lucru este de 8 ore pentru toate cele 3 categorii de posturi, de luni până vineri. În ceea ce privește nivelul de salarizare, salariul va fi de 1.346 lei net/lună. În cazul postului de Asistent Manager, dacă ocupantul postului deține diplomă de Inspector Resurse Umane, salariul va fi de 1.600 lei net/lună.


Dacă ți-am stârnit interesul, așteptăm CV-ul tău și scrisoarea de intenție la adresa programe@fitt.ro până la data de 28 mai, pentru posturile de Asistent Marketing pe programe și proiecte europene și cele de Politici Publice.

Pentru ocuparea postului de Asistent Manager, așteptăm CV-ul și scrisoarea de intenție până la data de 20 mai, pe aceeași adresă de e-mail.


Dacă ai nevoie de clarificări sau suport în trimiterea aplicației, suntem la un mail distanță: programe@fitt.ro.