fbpx

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, cel mai important și cel mai vechi ONG de tineret din vestul României, o organizație umbrelă pentru toate organizațiile non-guvernamentale din județul Timiș, te invită să faci parte dintr-o echipă dornică de mai bine și mai frumos.

Programele și activitățile implementate de FITT se întind pe o largă paletă, de la activități sociale pentru tinerii dezavantajați, până la programe culturale sau de cetățenie activă și dezvoltarea de politici publice la nivel local și național.

Aveți șansa, astfel, de a contribui din toate punctele de vedere la evenimentele culturale „În Spatele Casei”, spațiu colorat și vesel, creat pentru voi, tineri la trup și suflet, pentru a vă simți mereu acasă, la evenimentele mari desfășurate în Sala de Spectacole a Casei Tineretului și la o multitudine de alte proiecte locale, naționale și internaționale, dedicate vouă, existând și posibilitatea de a accesa diverse programe Erasmus+.

Activitatea de voluntariat urmărește prin rezultatele și efectele sale, crearea unui impact, o îmbunătățire a acțiunilor noastre, de la „draft” la „bun de tipar”. Tu ce poți arăta/ilustra lumii ca fiind un exemplu bun de urmat?

Profilul voluntarului:

  • Dispune de entuziasm, asumarea sarcinilor și pro-activitate;
  • Are abilități de comunicare, relaționare, flexibilitate, inițiativă;
  • Este atent la detalii, are spirit organizatoric și îi place să lucreze în echipă;
  • Are capacitatea de a lucra sub presiune și de a găsi soluții provocărilor apărute;
  • Are atenție distributivă, capacitatea de a gestiona mai multe sarcini simultan;
  • Îi place să lucreze cu oamenii;
  • Consideră voluntariatul o valoare personală.

Aceste caracteristici nu sunt obligatorii, prin toleranță și cooperare reușim să dezvoltăm noi atitudini și deprinderi, voluntarul având nevoie doar de dorința de a contribui în mod eficent și unic, prin felul său de a fi, la o societate și la domenii ce necesită asumare.

Procedură de aplicare:

Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere de mai jos până pe 15 martie, ulterior fiind contactați pe 18 martie pentru a doua etapă a procesului de selecție. De asemenea, următoarele date sunt importante:

20-22 martie: Interviuri de cunoaștere

25 martie: Oferirea răspunsului

31 martie (orele 11:00-18:30): Întâlnire de orientare și teambuilding

Locurile sunt limitate!

Pentru detalii și clarificări vă rugăm să ne contactați la bianca.prisacara@fitt.ro, 0755 661 965 și nadia.tismanaru@fitt.ro, 0769 359 680.

Do you think you’ll FITT in?

Just fill the FORM and you’ll see.