fbpx

În perioada 19 iulie – 27 august, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș demarează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, lucrările de amenajare a unui centru de tineret în spațiile Școlii de arte „Remus Tașcău” din Lugoj.

Tineri voluntari din peste 10 țări, împreună cu voluntari din Lugoj, lucrează umăr la umăr, printr-un proiect de solidaritate, pentru a transforma spațiile nefolosite din cadrul Școlii de arte în clădiri atrăgătoare și sigure pentru tineri, în care aceștia vor putea participa și organiza, la rândul lor, activități educative, culturale și de petrecere a timpului liber.

Cum te poți implica și tu?

voluntariat lugoj

– poți deveni voluntar: te poți implica în procesul de amenajare cot la cot cu noi!

Dacă ai între 18-30 de ani, poți fi înregistrat ca participant în proiect (beneficiind de 8 euro/zi – bani de masă și de buzunar), iar dacă ești în afara intervalului de vârstă, dar te implici ca voluntar, îți oferim noi prânzul la locație.

– prin donații de obiecte care nu îți mai sunt de folos, dar care ar putea facilita activitățile viitoare din centru: scaune, decorațiuni, jocuri etc. NU acceptăm donații de bani.

– dă mai departe vestea! Ne găsești pe Facebook și Instagram: Solidarity for Lugoj.

 

Ne găsești la fața locului (pe Strada Bucegi nr. 21) de marți până vineri, 10:00-18:00. În plus, te așteptăm la evenimentele organizate în fiecare sâmbătă la locație!

 

Ajută-ne să aflăm care sunt nevoile lugojenilor în ceea ce privește un centru de tineret, completând chestionarul anonim: 

Completează-mă

 

Solidarity for Lugoj este un proiect realizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj și Fusion of Arts, și finanțat prin Corpul European de Solidaritate.

scoala de arte lugoj