fbpx

Luna aceasta, FITT s-a mai îmbogățit cu un sponsor. Compania Expodom, furnizor de pavilioane, donează un cort metalic Fundației Județene pentru Tineret Timiș, ca semn al sprijinului lor pentru munca noastră activă în comunitățile tinere de până acum și nu numai. 

Întrucât misiunea noastră este să implicăm cât mai mulți tineri în evenimentele organizate cu și pentru aceștia, la jumătatea lunii octombrie, 20 de voluntari internaționali au început lucrările de reamenajare la cel mai nou centru de tineret, din zona Circumvalațiunii.  

Pentru a crește comunitatea de tineri implicați în comunitate, pe lângă cele 5 centre existente în oraș, FITT demarează lucrări, împreună cu voluntarii din proiectul Youth Centres Up 2, pentru amenajarea a încă 10 centre de tineret în cartierele Timișoarei. 

În județul Timiș, nu toate localitățile au clădiri sau încăperi în care tinerii să poată organiza activități și evenimente. Pavilionul portabil, primit de la Expodom, va fi de mare ajutor în acest sens: putem înființa centre temporare de tineret oriunde în județ. 

„Ne onorează dacă putem să sprijinim organizațiile civile în activitatea lor, dacă corturile noastre pot servi ca loc de desfășurare pentru diferitele evenimente caritative.” – au afirmat reprezentanții companiei Expodom. 

La rândul nostru, le suntem recunoscători, pentru că astfel, cu ajutorul pe care ni-l oferă, putem ajunge la mai multe comunități de tineri.