fbpx

Se caută doi voluntari dornici de implicare, care să se alăture proiectului ESC (European Solidarity Corps) “Heritage is Forever“, începând din luna aprilie 2019, timp de 7 luni, în Mansion Rakican din Slovenia. Scopul proiectului este de a crește gradul de conștientizare și responsabilitate socială în domeniul conservării patrimoniului cultural în mediul local și, prin urmare, în Uniunea Europeană, cu ajutorul instrumentelor și metodelor informale. Se vrea încurajarea, în special, a tinerilor să se gândească la felul în care propriul comportament și responsabilități contribuie la îmbunătățirea relațiilor cu patrimoniul cultural, pe care strămoșii noștri l-au lăsat în urmă, protejându-l astfel.

Pentru a te înscrie, trebuie să:

  • Ai sub 30 de ani;
  • Cunoști limba engleză, cel puțin la un nivel intermediar;
  • Fii interesat/ă de protejarea și conservarea patrimoniului cultural;
  • Vrei să dobândești noi cunoștințe și experiență practică și să îți dezvolți competențe în domeniu, care vor contribui în mod semnificativ la împlinirea, incluziunea, adaptabilitatea, inovarea și, în cele din urmă, la crearea de avantaje în integrarea pe piața forței de muncă;
  • Te captiveze să lucrezi în cadrul unei echipe de înaltă calificare, diversă și tânără, care este foarte motivată să creeze un conținut de calitate nou, atractiv, în special pentru tineri.

Prin acest proiect, vei avea șansa de a-ți dezvolta CV-ul, de a-ți dezvolta abilitățile de limba engleză, de a-ți crește gradul de conștientizare interculturală și de a-ți îmbunătăți competențele în protecția și păstrarea patrimoniului cultural cu ajutorul tehnologiei TIC, printre altele.

Mai multe detalii se pot găsi aici.