fbpx

În data de 14 decembrie, de la ora 16:00 Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) inaugurează cel mai nou centru de tineret din Timișoara, în zona Dacia 

După mai mult de două săptămâni de lucru, punctul termic PT 49 (Str. Brândușei nr. 9) a fost recondiționat și transformat într-un nou centru de tineret cu ajutorul voluntarilor internaționali, voluntarilor naționali și tineri din comunitatea timișoreană, în cadrul proiectelor Tineri pentru comunitate și Youth Centres Up 2. 

Proiectele Youth Centres Up 2 și Tineri pentru comunitate sunt proiecte finanțate prin Corpul European de Solidaritate, respectiv prin Centrul de proiecte al Municipiului Timișoara, și sunt despre incluziune socială, drepturile omului și solidaritate, în care voluntari internaționali și naționali, împreună cu echipa FITT, creează noi spații pentru tineri și pentru dezvoltarea acestora, în cartierele Timișoarei. 

Vă așteptăm să treceți pragul Centrului de tineret Dacia (Str. Brândușei nr. 9) marți, 14 decembrie, începând cu ora 16:00, pentru a vă bucura de un recital de chitară și alte activități precum ateliere eco, de crafting, storytelling și board games.