fbpx

Casa Tineretului din Timișoara devine, odată cu începutul anului 2021, gazda Asociației Unfold Motion, cel mai important reper local în materie de dans contemporan din Timișoara și din zona de vest a țării. 

Dorința Fundației Județene pentru Tineret Timiș de a crea un HUB cultural, precum și nevoia companiei de dans de a avea acces la un spațiu stabil și dedicat au rezultat în punerea la dispoziție de către FITT a unui spațiu corespunzător pentru activitatea Unfold Motion (cursuri de dans contemporan și repetiții).

Asociația este implicată activ pe scena culturală timișoreană, contribuind prin proiectele inițiate la consolidarea rețelei cultural-artistice a orașului și căutând să ofere experiențe culturale cât mai vaste publicului aflat într-o continuă formare. Scopul Asociației este dezvoltarea calității factorului socio-cultural prin inițierea și promovarea de activități și proiecte cultural-artistice, în vederea îmbogățirii patrimoniului artistic național și internațional.

Unfold Motion oferă numeroase opțiuni de ateliere pentru copii, adolescenți, adulți (începători și intermediari/avansați), adulți 50+, actori și studenți-actori), dar și reduceri:

  • Prima oră gratuită – dacă nu ai mai fost până acum la un curs Unfold Motion;
  • Frați și studenți: 10% reducere din prețul abonamentului;
  • Pensionari, șomeri, familii monoparentale: 30% reducere din prețul abonamentului;
  • Prieteni: dacă vii cu un prieten ai 50% reducere în luna respectivă, iar prietenul tău are 10% reducere.

 

CONSULTĂ OFERTA AICI

Site: https://unfoldmotion.com/
Facebook/Instagram: @unfoldmotion