fbpx

Echipa FITT a avut plăcerea de a se întâlni pentru prima dată cu noii voluntari din cadrul proiectului Connect towns to you. Încă de la început, atmosfera a fost plină de energie și optimism, fiecare participant fiind dornic să contribuie cu idei și perspective noi pentru viitoarele inițiative. 

Întâlnirea a început cu o sesiune de cunoaștere reciprocă, un moment important pentru a construi relații solide și a stabili o comunicare eficientă între toți membrii echipei. 

Următoarea etapă a întâlnirii a fost dedicată planificării evenimentelor viitoare. Am discutat despre coordonarea internă, împărțirea responsabilităților și organizarea calendarului de activități. De asemenea, am desfășurat sesiuni de brainstorming, unde au fost aduse în discuție diverse idei, fiecare având ocazia să contribuie, să aducă propuneri și să-și exprime viziunea asupra modului în care putem avea un impact pozitiv în comunitate. 

Printre activitățile care urmează să se desfășoare se numără teatru stradal, expoziții, flashmoburi, jocuri interactive și cosmetizare urbană, în perioada mai-august 2024

Această întâlnire a fost doar începutul unui drum frumos și plin de provocări. Suntem nerăbdători să vedem cum se vor concretiza planurile noastre, iar dacă și tu simți la fel, stai cu ochii pe noi!  

Proiectul Connect towns to you este finanțat de Comisia Europeană prin programul Citizens, Equality, Rights and Values (CERV) și se desfășoară în parteneriat cu Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT).