fbpx

Pe 5 decembrie, FITT găzduiește începând cu ora 20:00, un super concert în holul Casei Tineretului (Timișoara, str. Arieș nr. 19). Sărbătorim împreună Ziua Internațională a Voluntariatului într-o locație faină, cu oameni frumoși și muzică bună. ?

Ne vor (în)cânta: Moonlight BreakfastTapinariiWe Singing Colors, Racz Y Gore

Intrarea este liberă.

Moonlight Breakfast este una din cele mai apreciate și cunoscute trupe românești la nivel internațional. Debutul său a avut loc în anul 2011, iar de atunci, trupa a reușit să câștige atenția publicului românesc și internațional printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing, devenind un nume important pentru scena muzicală din Austria și Germania și, prin extensie, pentru tot restul Europei.
https://www.youtube.com/user/MoonlightBreakfast

Trupa Țapinarii a debutat în 2001, an în care a lansat controversatul clip al melodiei „Sunt fericit”. Având succes încă de la primul lor concert susținut în luna august al aceluiași an, trupa a lansat videoclipul „Unde ești”, urmând ca în octombrie să apară albumul lor de debut. Anul următor au dat startul seriei de concerte „Anti Valentines’s Day”, ca o alternativă la concertele siropoase. Discografia trupei numără 7 albume și o compilație „Best Of”.
https://www.youtube.com/user/tapinariioficial

We Singing Colors a debutat în anul 2011 și îi putem recunoaște ușor ascultând piesa „Good Days, Bad Days”, lansată odată cu primul album, „Made of wool, made of Heavy Metal”, în 2014. De atunci, până la cel de-al doilea album, lansat anul acesta, „Lone Learner”, artiștii au performat atât în țară, cât și în afară în țări precum UK, Japonia, India, Spania, Bulgaria sau Moldova.
https://www.youtube.com/user/wesingingcolors

 

Trupa Racz Y Gore e mai mult un featuring între cei doi frați Racz, Bogdan și Radu și Gore Teodorescu, iar numele e mai mult un joc de cuvinte „Raczii” și Gore, de unde a rezultat „Racz Y Gore”. Cântă de foarte mult timp împreună, le place să haiducească, să improvizeze pe teme folk și blues, să se joace cu piesele. Nu au repetat niciodată, zic ei, iar tot ce se întâmplă pe scenă, e rezultatul multor seri cântate împreună și a bucuriei de a ne redescoperi muzical cu fiecare ocazie.

 

Concertul are loc după evenimentul: Gala Proiectelor de și pentru Tineret 2018 | FITT.

Concertul se desfășoară sub egida Centenarului Marii Uniri și este co-finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara.