fbpx

Hai să facem din tinerii timișoreni o prioritate! Ajută-ne să elaborăm propuneri concrete, care să revitalizeze domeniul de tineret din Timișoara.  

Primul pas pe care îl facem este chestionarul pentru strategia de tineret, care li se adresează tinerilor din Timișoara cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani. Completarea chestionarului durează în medie 15 minute. 

Completează chestionarul aici și acum 

Dorim, prin intermediul chestionarului, să colectăm nevoile tinerilor din oraș, astfel încât să le putem transpune într-o serie de propuneri pentru strategia locală de tineret, care va fi înaintată Primăriei Municipiului Timișoara și Consiliului Local.  

Strategia reprezintă un pas important către răspunsul la nevoile tinerilor. Ne dorim ca vocea acestora să fie ascultată, iar nevoile transformate în planuri și acțiuni concrete, dar pentru asta, trebuie să vedem care sunt aceste nevoi. Trebuie ca acțiunile decidenților și cele ale organizațiilor de și pentru tineret să fie coerente și în acord cu realitățile tinerilor. 

Odată realizată și, mai ales, asumată, strategia poate contribui la revitalizarea mișcării de tineret din Timișoara, reactivarea tinerilor din oraș, întărirea capacității ONG-urilor pentru tineret din Timișoara, și, totodată, la repunerea Timișoarei în topul orașelor în care tinerii reprezintă un punct important din agenda autorităților locale. 

Dacă simți că vrei să contribui și tu la un prim pas către un oraș prietenos cu tinerii, ia-ți câteva minute și completează chestionarul! 

 

Democracy here, Democracy now este un proiect finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și reprezintă intervenția realizată de tineri și organizații de tineret în Timișoara atât pentru celebrarea Anului European al Tineretului, cât și pentru implementarea campaniei.