fbpx

De 30 de ani, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) aduce în jurul său tineri care cred în puterea schimbărilor „la firul ierbii”. FITT este cel mai important și cel mai vechi ONG de tineret din vestul României, o organizație umbrelă pentru toate organizațiile non-guvernamentale din județul Timiș.

După crearea de noi spații pentru tineri în oraș – prin amenajarea celor 5 centre de tineret din cartierele timișorene în cadrul proiectului Youth Centres Up (https://fitt.ro/povestea-youth-centres-up/) – a apărut natural nevoia extinderii echipei de tineri care creează și duc mai departe #magiaFITT în aceste spații, așa că hai alături de noi!

Stagiul de voluntariat se va desfășura, în mare parte, în centrele de tineret din cartierele timișorene și, pentru activități punctuale, în Casa Tineretului. (Găsești paginile de Facebook ale centrelor aici: http://bit.ly/Aradului | http://bit.ly/Lipovei | http://bit.ly/Martirilor | http://bit.ly/Sagului | http://bit.ly/Dmbvta )

Programele și activitățile implementate de FITT se întind pe o largă paletă, de la activități sociale pentru tinerii dezavantajați până la programe culturale sau de cetățenie activă și dezvoltarea de politici publice la nivel local și național. Ai oportunitatea să contribui din toate punctele de vedere la evenimentele culturale desfășurate în centrele de tineret din oraș și la o multitudine de alte proiecte locale, naționale și internaționale, existând și posibilitatea de a accesa diverse programe Erasmus+.

Completează formularul de înscriere, iar ulterior vei fi contactat/ă pentru a doua etapă a procesului de selecție. Locurile sunt limitate, iar pentru detalii și clarificări ne poți contacta la adelina.anescu@fitt.ro / 0734253253 sau arus.sukiasyan@fitt.ro / +374 93 716 045 (Whatsapp – comunicare în lb. engleză).

 

VREAU SĂ FIU VOLUNTAR