fbpx

Caietul de sarcini face parte integrantă din documentaţia de atribuire şi constituie ansamblul cerinţelor pe baza cărora se elaborează de către fiecare ofertant, oferta tehnico-financiară.
Cerinţele impuse vor fi considerate ca fiind minimale. În acest sens orice ofertă prezentată, care se abate de la prevederile caietului de sarcini, va fi luată în considerare, dar numai în măsura în care propunerea tehnică presupune asigurarea unui nivel calitativ superior cerinţelor minimale din caietul de sarcini. Ofertarea de produse/servicii cu caracteristici inferioare celor prevăzute în caietul de sarcini atrage descalificarea ofertantului.
Specificațiile tehnice care indică o anumită origine, sursă, producție, un procedeu special, o marcă de fabrică sau de comerț, un brevet de invenție, o licență de fabricație, sunt menționate doar pentru identificarea cu ușurință a tipului de produs/serviciu și NU au ca efect favorizarea sau eliminarea anumitor operatori economici sau a anumitor produse/servicii. Aceste specificații vor fi considerate ca având mențiunea „sau echivalent”.

Serviciile suntnecesare desfășurării activitățiilor directe si indirecte din cadrul proiectul Proiectul cu titlul “Centru de inovatie si excelenta in domeniul politicilor publice de tineret”, cod SIPOCA 351/SMIS2014+ 112332.

 

Serviciile pentru evenimente  se compun din urmatoarele:

DENUMIRE

SPECIFICATII TEHNICE

Servicii de organizare evenimente Conferinta de Lansare a proiectului

–  coffee break (Cafea / ceai/100 ml / pers; Apă minerală / plată/500 ml; patiserie 75 g / pers; fursecuri 75 g / pers) – 60 persoane o singura data pe zi:

– catering o singura data la pranz sub forma de bufet suedez pentru 60 de participanti in locatiile unde se desfasoara evenimentul, hrana rece- rulada cordon bleu (min 40g/persoana), rulada de pui(min 40g/persoana), rulada din muchiulet de porc(min 40g/persoana), șnițel din piept de pui cu susan (min 40g/persoana), bule de cascaval (min 70g/persoana), branză feta(min 40g/persoana), roșii și ardei natur (min 60g/persoana), masline (min 40g/persoana), ciuperci umplute cașcaval (min 80g/persoana), chiftelute porc (min 100g/persoana), roșii cu vinete (min 100g/persoana), castraveți și ardei natur (min 60g/persoana), tofu (min 40g/persoana), tartina de branza cu smochine(min 40g/persoana)  hrana calda (formata din doua variante de mancare: carne porc(150 g/persoana), carne pui(150 g/persoana) la care se adauga 2 tipuri de garnitura(250 g/persoana) si 2 tipuri de salate-150 g/persoana), suc 250 ml/persoana, apa 500 ml/persoana, cafea, ceai 100 ml / pers.

–  asigurarea serviciilor foto-video pentru eveniment

–   transmisie live a evenimentului

– Oferirea de pachet welcome pentru fiecare participant ce sa conțină: mapa personalizata, pix personalizat, pliat cu descriere proiectului, plasa ecologică personalizata (hartie, dimensiune A4), USB stick 8 GB personalizat (acestea trebuie inscriptionate cu siglele proiectului conform manualului de identitate vizuala, policromie)

– Evenimentul se va desfăşura în Timisoara, Casa Tineretului, Str.Arieş nr.19.

Data exactă se va comunica cu minim 15 zile înaintea evenimentului..

 
Preţul contractului de achiziţie publica este ferm, exprimat în lei pe toata durata de prestare a contractului. Prestatorul va răspunde pentru calitatea serviciilor prestate, autoritatea contractantă fiind în drept să solicite refacerea serviciilor in raport cu cerinţele din Caietul de sarcini. Termenul de plata este de 30  zile de la  semnarea, fără obiecţiuni, de către Comisia de recepţie, a procesului verbal de recepţie, pe baza facturii emise de prestator. Plata se face cu O.P.

 

Caiet sarcini Servicii de organizare evenimente – Conferinta de Lansare a proiectului SIPOCA 351SMIS2014+ 112332

Formulare Servicii de organizare evenimente – Conferinta de Lansare a proiectului SIPOCA 351SMIS2014+ 112332

MODEL contract Servicii de organizare evenimente – Conferinta de Lansare a proiectului SIPOCA 351SMIS2014+ 112332

Solicitare de oferte Servicii de organizare evenimente – Conferinta de Lansare a proiectului SIPOCA 351SMIS2014+ 112332