fbpx

Având în vedere amânarea manifestării TELEMARATONUL SPERANŢEI din acest an, Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” a reuşit, din fondurile proprii și prin generozitatea sponsorilor, să ofere totuşi cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun, ajutoare băneşti tuturor membrilor Fundației “LAURENȚIU CIUCUR”.

Reamintim că Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” are ca principal obiectiv de activitate sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă în principal de distrofie musculară pogresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 42 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de Crăciun un sprjin financiar de 600 lei pentru fiecare membru al fundaţiei.

Pe această cale, dorim să le mulţumim pentru sprijinul acordat celor care au fost alături de noi în organizarea Telemaratonului Speranţei şi a altor acţiuni umanitare: Televiziunii Europa Nova, Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Timiș, Inspectoratului Școlar al Judetului Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara, Societatea Tiki Trade, SC Boncilius SRL, SC Exhelios SRL şi Rotary Cetate Timişoara.

Ajutoarele vor  fi trimise tuturor membrilor fundaţiei prin poşta electronică sau cont bancar şi vor ajunge în această saptămână. 

În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreceți cu bucurie şi linişte sufletească.

 

PREŞEDINTE,

Zaharia CIUCUR