fbpx

Proiectul cu care Compania de dans Unfold Motion deschide anul 2021 este “Je suis Giselle”. Acesta contribuie la dezvoltarea și creșterea vizibilității dansului contemporan și la formarea de public nou în rândul locuitorilor din cartierele timișorene, dar și a celor din județul Timiș.

Seria de ateliere de dans contemporan pe care aceștia o propun este dedicată adolescenților în vederea încurajării acestora să descopere dansul contemporan ca formă de exprimare a creativității și personalității, dar și ca mijloc de antrenament corporal prin care își pot dezvolta noi abilități fizice. Pe durata acestor întâlniri se va crea o atmosferă nonconformistă, în care participanții se vor putea manifesta liber, vor propune teme de discuție care îi preocupă și care se vor integra ulterior în procesul de lucru cu aceștia. La fiecare întâlnire se vor oferi informații despre istoria dansului contemporan și evoluția acestuia, pentru a-i familiariza pe tineri cu tot acest univers pe care îl vor descoperi împreună. Nu este necesară existența unei experiențe anterioare în dans.

CÂND? 15-19 martie 2021

20 martie – prezentarea rezultatelor atelierului către prietenii și familiile participanților*

*În cazul in care contextul pandemic permite acest lucru. În caz contrar, se vor găsi modalități pentru această prezentare.

UNDE? La Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), Casa Tineretului (Str. Arieș nr. 19)

PROGRAM:

  • 15 martie: 17:00-19:00;
  • 16-19 martie: 17:00-18:30
  • 20 martie – pentru prezentarea publică, intervalul orar va fi stabilit pe parcursul săptămânii.

Numărul de locuri la atelier este LIMITAT:  maximum 15 participanți, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

TERMENUL LIMITĂ pentru înscrieri este 13 martie 2021. Participanții vor primi detaliile finale despre atelier pe data de 14 martie 2021.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

Telefon: 0732926438 / 0742 040 570

e-mail: unfoldmotion@gmail.com

IMPORTANT: participarea la atelier se face doar pe bază de înscriere în prealabil.

Atelierul va fi susținut de coregrafele Beatrice Tudor și Lavinia Urcan. Pentru detalii despre coregrafe, accesați linkul: https://unfoldmotion.com/Despre-noi-1

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Faber, Fundația United Way, Civicultura.

Masca este obligatorie.
Organizatorii se angajează sa asigure respectarea normelor de igienă și siguranță, punând la dispoziție dezinfectant și asigurând distanțarea fizică între cursanți.