fbpx

Adunare Generală @ FITT – 7 Noiembrie 2016 adunare-generala

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș oragnizează în data de 7 noiembrie 2016 alegeri pentru Consiliul de Conducere pentru madatul 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2018. Consiliul de Conducere este format din Președinte, Vicepreședinte, Secretar Genearal și 10 Consilieri. Alegerile se vor desfășura în cadrul Adunării Generale în  sesiune ordinară cu începere de la ora 19:00 la sediul FITT, Casa Tineretului Timișoara, str. Arieș, nr. 19, convocatorul sesiunii de AG îl găsiți aici.

Punctele ordinii de zi sunt: 1. Informări activități FITT, 2. Alegeri pentru Consiliul de Conducere pentru madatul 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2018, 3. Diverse. În cadrul Adunării Generale se vor discuta activitatea FITT din ultima perioadă – programe și activități, infrastructură, proiecte de viitor și se vor organiza alegeri pentru posturile Consiliului de Conducere.

Pentru a candida pe un post în Consilul de Conducere persoana delegată de una dintre organizațiile membre FITT trebuie să prezinte un Mandat de Reprezentare permanent sau specific. De asemenea, din doasrul de candidatură trebuie să facă parte CV-ul candidatului și o Susținere Candidatură din partea organizației care deleagă candidatul. Aceasta trebuie semnată de președintele organizației și un membru în biroul de conducere, altul decât cel care candidează.

Mai multe detalii le găsiți în Procedura de candidatură. Pentru informații suplimentare, actualul Consiliu de Conducere vă stă la dispoziție.

FITT drește tuturor candidaților mult succes!

Link download documente:

DOCUMENT Link Download
Convocator AG 7 Noiembrie 2016 https://goo.gl/pKFVu1
Mandat reprezentare permanent AG FITT https://goo.gl/AmkzPq
Mandat reprezentare specific AG FITT https://goo.gl/yIABuO
Procedura de candidatura https://goo.gl/Jfzzey
Sustinere candidatura CC FITT https://goo.gl/UIo2D2