fbpx

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) ți-a pregătit, pentru luna iunie, următorul calendar de activități:

 

Ziua Mediului | Yourotrip info day

Descriere: De Ziua Mondială a Mediului (sâmbătă, 5 iunie),  publicul larg este așteptat la Casa Tineretului (Str. Arieș nr. 19) pentru crea inițiative și colaborări din dragoste pentru comunitatea în care trăim.

Data: 05 iunie

Online Travelling

Descriere: Vom face turul Algeriei în doar două ore, în care vei afla obiceiuri, povești și curiozități despre regiunile acestei țări minunate.

Data: 11 iunie

Cleaning the city

Descriere: Activitatea va consta în curățarea orașului, alături de voluntarii FITT și alți doritori.

Data: 12 iunie

Bookclub

Descriere: În cadrul bookclubului ne întâlnim pentru a discuta idei din cărți și impresii din partea iubitorilor de citit.

Data: 16 iunie

Social Game Night

Descriere: Ai ocazia să participi la o seară de socializare alături de prieteni, în care vom juca boardgames.

Data: 17 iunie

Atelier de ceramică

Descriere: Daliana Pavel, membră a grupului Timisoara Young Artists, susține un atelier de ceramică prin care ne va ghida pentru a învăța să creăm noi înșine obiecte de artă.

Data: 18 iunie

Smart presentation

Descriere: Smart presentation sau Cum să ții o prezentare este un workshop adresat celor care vor să își dezvoltate abilitățile de susținere a unei prezentări în fața unui public, fie că este vorba de școală, facultate sau locul de muncă.

Data: 23 iunie

World Cafe

Descriere: World Cafe sau Cafeneau Publică este un eveniment ce facilitează dialogul dintre tineri. Se creează un mediu relaxant, asemănător cu al unei cafenele, iar la fiecare masă există un subiect de discuție dezbătut de către tineri. Temele abordate pot să difere de la protecția mediului, drepturile tinerilor, discriminare și egalitatea dintre sexe. Fiecare participant are un timp alocat de discuții, iar apoi va merge la o masă cu o temă diferită.

Data: 25 iunie

Ziua FITT

Descriere: Aniversarea celor 31 de ani de activitate a fundației.

Data: 26 iunie