fbpx

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) te ajută să-ți valorifici timpul liber și în iulie, printr-o serie de activități pentru tineri. Bucură-te luna aceasta de ateliere educative și evenimente recreative în Casa Tineretului și în centrele de tineret din oraș. Iată ce ţi-am pregătit:

Social game night

social-game-night-fitt-timisoara

Haide să ne cunoaștem și să vedem cine va fi maestrul la boardgames în cadrul serii de socializare din centrele de tineret. Ia cu tine încă doi prieteni și vino să te distrezi alături de lucrătorii de tineret și alți tineri din oraș. 

Notează în calendar următoarele date și nu uita să anunți lumea:

MĂ ÎNSCRIU!

 

Atelier de public speaking 

atelier-de-public-speaking-fitt-timisoara

La acest atelier vei învăța strategii de combatere a tracului atunci când vorbești în public, gestionarea limbajului non-verbal și paraverbal, planificarea unui discurs public interactiv și oferirea & implementarea de feedback.

Atelierul se va desfășura:

MĂ ÎNSCRIU!

 

Atelier de leadership

 
Te așteptăm luna aceasta la atelierul de leadership pentru a cunoaște câteva tips&tricks despre ce înseamnă să coordonezi o echipă și cum ne putem asigura că fiecare își găsește rolul în echipa noastră. Atelierul va cuprinde exerciții practice despre cum să coordonezi o echipă👫inteligența socială🧠managementul conflictului🗣diferența dintre șef și lider👩‍💼
 

MĂ ÎNSCRIU!

Cleaning the city

celaning-the-city-fitt-timisoara

Alătură-te voluntarilor și lucrătorilor de tineret din FITT la o acțiune de ecologizare în oraș:
 
Centrele de tineret vor servi ca puncte de colectare a deșeurilor. Activitatea presupune colectarea deșeurilor abandonate și informarea comunității cu privire la obiectivele de dezvoltare durabilă.
 

MĂ ÎNSCRIU!

 

Bookclub

book club timisoara

Vino în luna iulie la Casa Tineretului (Str. Arieș nr. 19) pentru a discuta, alături de alți tineri pasionați de lectură, ce cărți, idei și autori au contribuit semnificativ la dezvoltarea ta.

Evenimentul va fi recurent (o dată la două săptămâni), începând cu 6 iulie.

MĂ ÎNSCRIU!

 

Atelier de ceramică

atelier-de-ceramica-fitt-timisoara

Daliana Pavel, membră a grupului Timisoara Young Artists, susține un atelier de ceramică prin care ne va ghida pentru a învăța să creăm noi înșine obiecte de artă.

MĂ ÎNSCRIU!

 

Atelier de pictură

atelier-de-pictura-fitt-timisoara

Dacă ai între 14 și 19 ani, ești pasionat de pictură, ai o bază în arte vizuale sau studiezi la Liceul de Arte Plastice din Timișoara, vino alături de Cristi Anghel, student în anul II la Facultatea de Arte Vizuale, secția Pictură, la atelierele de pictură susținute de acesta pe parcursul lunilor iulie și august.

MĂ ÎNSCRIU!

 

Istoria ideilor – Feminismul 

istoria-ideilor-feminismul-fitt-timisoara

Deși majoritatea suntem familiarizați cu termenul de „feminism”, folosindu-l ca pe ceva pozitiv, necesar din punct de vedere social, politic și ideologic, el poate însemna pentru alții o mișcare neclară, vagă sau complexă. 

Evenimentul cuprinde o prezentare teoretică, precum și un exercițiu de imaginație pentru vizualizarea informațiilor aflate.

Te așteptăm, cu o discuție deschisă și utilă:

MĂ ÎNSCRIU!

Fabrica de idei

fabrica-de-idei-fitt-timisoara

Fabrica de idei este un nou concept de atelier marca FITT, prin care vom da contur și culoare noilor idei venite din partea tinerilor timișoreni.

Vrei să-ți faci vocea auzită, dar nu știi cum? Vrei să faci o mișcare, dar îți e teamă de părerea celor din jur? Lasă gândurile acasă și vino la FITT cu toată energia! Aici nu judecăm, ci construim!

MĂ ÎNSCRIU!

 

Toate aceste activităţi pentru tineri, organizate de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), sunt gratuite şi se vor desfășura în conformitate cu normele în vigoare, iar participanții vor respecta măsurile de siguranță anti-Covid.

Sperăm să ne vedem la cât mai multe activităţi şi în luna iulie!