fbpx

Tineri timișoreni, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș publică, pentru luna aprilie, calendarul de activități, conținând:

Atelier de public speaking 

Descriere: Atelier de pregătire și livrare a discursului public.

Data: 7 aprilie.


Q&A – Lucrători de tineret

Descriere: Activitate dedicată cunoașterii celor 4 lucrători de tineret și comunicării activităților dorite a fi organizate în cartiere.

Data: 9 aprilie.


Online traveling 

Descriere: Călătorie virtuală alături de voluntarii noștri internaționali, de descoperire a culturii Turciei.

Data: 12 aprilie.


Atelier de ceramică

Descriere: Fie că ești doar pasionat(ă) de artele ceramicii sau ai deja experiență, descoperă bucuria de a da viață lutului alături de artista Daliana Pavel, membră a grupului Timisoara Young Artists.

Data: 16 aprilie.


Impro teatru 

Descriere: Atelier organizat în parteneriat cu Asociația Culturală Diogene, de improvizație teatrală și scriere creativă.

Data: 4 maiProiectul Master your skills

Proiectul Master your skills se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani și conține 4 module pe teme diferite. Fiecare modul cuprinde 2 ateliere prin care se aprofundează noțiunile de soft skills prin simulări, exerciții, prezentări și jocuri.

Master your inner self 

Descriere: În acest modul vom avea 2 sesiuni de reflexie asupra sinelui, exerciții pentru cunoașterea și aprofundarea valorilor personale și importanța stimei de sine.

Data: 20 și 26 aprilie. 


Master your time & communication

Descriere: Acest modul este împărțit în două ateliere ce presupun componente esențiale în îmbunătățirea comunicării cu persoanele din jurul tău și organizarea în cadrul unei echipe sau a unui grup.

Data: 22 și 28 aprilie.


Toate activitățile lunii aprilie se vor desfășura online și vor fi facilitate de lucrătorii de tineret și tinerii artiști din cadrul FITT. Mai multe detalii, precum și formularele de înscriere pentru participare vor fi adăugate pe parcurs, așa că urmărește pagina noastră de Facebook pentru detalii.Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului FITT-up, proiect finanțat prin Corpul European de Solidaritate.