fbpx

Marți, 26 septembrie 2017, începând cu ora 17:00, la Casa Tineretului, va avea loc evenimentul All the ZIP for YOUTH, cea mai mare reuniune de tineret din Timișoara, care are ca scop compilarea aportului fiecăruia dintre noi la candidatura orașului nostru, aflat în finala pentru Capitala Europeană a Tineretului în anul 2020.

Acum, Timișoara a ajuns în finala pentru câștigarea titlului de Capitala Europeană a Tineretului în anul 2020, iar, la 1 Octombrie 2017 va depune ultima variantă a candidaturii, care va conține și calendarul pe 3 ani (anii de pregătire: 2018 și 2019, dar mai ales anul 2020, cel pentru care am depus candidatura).

Pentru aceasta, este nevoie de noi toți!

Candidatura este concepută după profilul tinerilor din Timișoara, în funcție de nevoile acestora, dar și după profilul complex al nostru, al tuturor celor care furnizează servicii, implementează activități, proiecte și programe cu, de și pentru tineri. Scopul acestei candidaturi este nu doar de a crea elemente noi, dar și de a promova evenimentele de tradiție, de a susține proiectele noi, dar planificate deja că vor avea loc, precum și pentru a colecta ideile de proiecte, care, prin eforturi combinate, pot deveni realitate! 

Scopul programului ZIP of Youth Participation este de a arăta tuturor tinerilor din Europa toate evenimentele de, cu și pentru tineri care au și vor avea loc în Timișoara.

Așadar, acesta este momentul în care colectăm activitățile, proiectele și evenimentele pe care noi toți, în cadrul organismelor în care activăm le-am planificat deja, dar și pe cele la care, deocamdată, doar visăm!

Dorim să aducem împreună ONG-uri, instituții publice, companii, precum și tineri neafiliați! Oricine este binevenit să își aducă aportul. Numitorul comun îl reprezintă ideile, proiectele, evenimentele de, cu și pentru tineri.

La această reuniune – All the ZIP for YOUTH” –  vom pune laolaltă, pe 3 calendare de mari dimensiuni, toate proiectele ce vor susține candidatura. Atunci vom vedea cum vor arăta atât anii pregătitori (2018, 2019), cât mai ales anul de Capitala Europeană a Tineretului 2020, în eventualitatea câștigării titlului.


Agenda evenimentului:

Holul Expozițional:

17:00 – 17.30: Înregistrarea participanților

Sala de Spectacol:

17:30 – 17:45: De ce a avut curaj Timișoara să candideze la încă un titlu, și nu unul oricare?!

17:45 – 18:00: Despre conceptul #Tm4EYC2020

18:00 – 18:15: Cum ne-am pregătit până acum!

18:15 – 18:45: Prezentarea infrastructurii digitale făcută special pentru a susține și promova proiectele de tineret din Timișoara

18:45 – 19:30: Idei de îmbunătățire și Contribuția noastră (intervenția participanților)

Holul Expozițional:

19:30 – 21:00: Umplerea calendarelor pe 3 ani & Depunerea declarațiilor de susținere, în timp ce savurăm delicioase conversații, alături de băuturi calde & reci, pe măsură!


  • Confirmare participare: https://goo.gl/forms/J3ZpBobKONcy9FRm2

  • Declarație bilingvă de susținere pentru candidatura municipiului Timișoara în competiția pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2020: Declaratie de sustinere bilingva (documentul, odată descărcat și completat, trebuie printat și adus în format fizic la eveniment).

Vă așteptăm cu drag!!!