Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Consultanță

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați departamentul programe pe adresa de email programe@fitt.ro.

Dezvoltarea de proiecte
Orice organizație de și pentru tineret ce are o idee de proiect dar nu știe exact cum să facă asta, poate găsi la Fundația pentru Tineret Timiș sprijinul de care are nevoie pentru a face acest lucru. Practic vii cu ideea la noi și împreună dezvoltăm proiectul.

Implementarea de proiecte pentru tineret
Ai ideea de proiect, ai pus deja pe foaie cum vrei să se realizeze, dar nu ai resursele necesare pentru a face acest lucru, te așteptăm să găsim soluțiile cele mai bune pentru a realiza un proiect de calitate.

Financiară
De cele mai multe ori, organizațiile de tineret întâmpină dificultăți în a-și face managementul financiar dar mai ales pentru a realiza bilanțul financiar, așa că Fundația Județeană pentru Tineret Timiș vine în sprijinul vostru și vă ajută să faceți aceste lucruri. Te așteptăm la Casa Tineretului sau poți să ne trimiți un e-mail și vom rezolva toate problemele ce le întâmpinați.

Juridică
Schimbări de statut, schimbări ale conducerii sau întogmirea dosarului de eligibilitate pentru proiecte de finanțare nu sunt lucruri simple de făcut, însă cu experiența și expertiza aferentă toate aceste lucruri pot deveni foarte simple și rapid de realizat.


logo